saura VIP 20. October, Tirana, Albania Was online a day ago Send her a message
Photos 9 photos
  • The aim of my registration on this site is friendship.
  • I speak english, albanian, italian.
  • I have no kids.
  • 170 cm
  • I don't smoke.
  • My religion is muslim.
About me

Kultivoni tre gjëra : Mirësinë , urtësinë dhe miqësinë... Kërkoni tre gjëra : Të vërtetën , filozofinë dhe kuptimin . Dëshironi tre gjëra : Sjelljen e mirë , vlerën dhe dashurine.

Spotify music (0)
Her gifts
Spotify music (0)

Best result in rating

Total votes: 2,110