sve tvoje prevare
40, Montenegro

Ko su sve te ONE...



Prva na spisku je dugogodisnja prijateljica.Imala je veoma lepo izvajano telo kome je bila mnogo posvecena. Svakodnevno je obilazila u teretane i vezbala oblikujuci svoje guzne misice. Priroda je obdarila svom lepotom koju bi pornografski reziser rado usnimio izbacujuci iz kadra samo glavu koja kao da je greskom zalutala da preplaši napaljene zivotinje.
Nosila je najcesce duge cizme,a kratku suknju ističuci sa velikom zeljom slasnost njenih zategnutih butina.
Bila je i intelektualac i boem kad zatreba. Prsila se kao muskarac pred svakim,i stasom i glasom. Nije imala otpor prema picu, naprotiv. Bila je jaka i izdrzljiva zverka za muski svet. I ponosna dok hoda.
Zaposlili su je u drzavnoj ustanovi gde i danas zaradjuje svoju koricu hleba. Nije se odrekla svojih jeftinih krpica i snova, vapi jos za pravim muskarcem. Ekstrovert je, voli da pokaze kako je dobra ribica svima i kako ima mozga.
Vezala je jezik sa mojim dragim klepanom sve vise ga uteravajuci u sebe. On nije bio od onih sto se buni. Daj sto das! A ona mu je zapalila noc. I bila mu je interesantna i neobicna, u odnosu na mene.
Secam se kad mi je jednog jutra rekao:Postoje mnogo mnogo vise strastvenije osobe od nas.

Tada sam pomislila i na drugu prijateljicu, koja je bila i lepsa od te i ludja,ali nije znala sta zeli u ljubavi. Vise je u dusi zelela avanture, cak i kad bi se utopila u neku nesrecno dugu vezu, uvek je ostavljala jednog momka radi drugog.


Treca. Sa trecom me je varao u mislima. Pokusavao je da stupi u kontakt s njom i posle raskida. U pocetku je vise puta dok me ljubio klonuo u sebi duboko razgrcuci zavese secanja. Krio ju je ispod vela tajnih zelja. Ona je bila njegova nesudjena nevesta. Skoro pa nevina. S njom je osetio sve i hteo sve. Imala je dve strane. Bila je jedinstvena i mlada i zeljna promjena . Pravi cvetak. I volela je cvece.
I drustvo. I drustvo je i nju voljelo, posebno drugari. To mu je smetalo.
Nisu mogli jedni sa drugim, a voleli su se. Ona je ipak izabrala svet, a ne njega

Cetvrta

I dok je mislio na svoju nevestu, ipak mu je telo drhtalo oduvek za cetvrtom. U nju je bio najzaljubljeniji od svih. Bio je spreman samo za nju da se bori, da ucini cuda. Da objavi pred celim svetim da je voli. Zaljubio se kao dečak,do usiju. Udala se ipak srecno. Tada ju je jos vise pozeleo.........


Peta

Peta je porok. Ne zena. Peta su sve njegove potrebe i navike i gluposti kojim se draze bavi nego resavanjem nasih problema koji ostaju neresivi.
Vara me sa svima njima i zavarava me da ce biti sve ok.



Šesta

Njegova prva ljubav. Otisla je daleko. Sada je i ona udata. Prebolio ju je.


Varace uvek. I lagace uvek.
Uvek ima lepih zena,bice jos brojki.........


Zapisnicar odlaze olovku i ide da spava.
Hvala vam. Laku noc.




















91 views
 
Comments
aleksandra 10.10.2013

(y)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes