Novi detalji iz istrage - Kapisoda planirao da ubije Kseniju !!!!
61, Hamburg, Germany

Novi detalji iz istrage - Kapisoda planirao da ubije Kseniju
31.03.2010.
Izvor: Press Online

Novi detalji iz istrage - Kapisoda planirao da ubije Kseniju

Filip Kapisoda nedeljama pre ubistva Ksenije Pajčin pokušavao među beogradskim kriminalcima da nabavi pištolj, kada mu to nije uspelo, „CZ M-88" pozajmio od prijatelja sa Cetinja!

Filip Kapisoda se, nedeljama pre nego što je ubio Kseniju Pajčin, u beogradskom podzemlju raspitivao kako da dođe do pištolja, otkrila je policijska istraga! Kad mu to nije pošlo za rukom, Filip je pištolj „CZ M-88", kojim je počinio zločin, pozajmio od prijatelja sa Cetinja!

- Kapisoda se kod trojice muškaraca iz beogradskog podzemlja, nekoliko nedelja pre tragedije, raspitivao gde i po kojoj ceni može da kupi oružje. Nije rekao za šta mu tačno treba, govorio je samo da ima neke neraščišćene račune... S obzirom na to da ranije nije komunicirao sa njima i da im je bio sumnjiv, od posla nije bilo ništa, pa je Filip, na kraju, pištolj „CZ M-88" pozajmio od prijatelja sa Cetinja. Koliko smo do sada uspeli da saznamo, nije mu konkretno rekao zašto mu je potreban pištolj. Samo je napomenuo da mu treba da bi nešto važno završio - kaže izvor Pressa.

Poruka kao dokaz

Istragom je utvrđeno da pištolj kojim je Ksenija ubijena pripada tridesetpetogodišnjem Filipovom drugu sa Cetinja. U Kapisodinom mobilnom telefonu, posle tragedije, pronađena je poruka koju je dobio sa crnogorskog broja: „Nabavili smo ti ono što si tražio". Policija osnovano sumnja da se ta poruka odnosi na nabavku pištolja i da je Kapisoda zapravo pažljivo isplanirao ubistvo Ksenije Pajčin!

- Posle tragedije, našim operativcima su se javili doušnici iz kriminalnih krugova koji su potvrdili da je Kapisoda od njih tražio da mu nabave pištolj. To je istragu usmerilo u sasvim novom pravcu. Sada sve ukazuje da je on zapravo pažljivo planirao Ksenijino ubistvo - kaže sagovornik Pressa iz policije.

Otac ništa nije znao

Filipov otac Mirko Kapisoda kaže da nije znao da je njegov sin pištolj nabavio od prijatelja sa Cetinja.

- Zaista ne znam odakle mu pištolj, sve vreme se to pitam, jer Filip nije voleo oružje. Niko ko vodi istragu nije me kontaktirao. Sve što znam pročitao sam u novinama. Čim ovlastim nekog u Beogradu da u moje ime uzme izveštaj toksikoloških nalaza, imaću neke informacije... - kaže Mirko za Press i dodaje:

- Ljudi greše kada kažu da vreme leči rane. Sve teže mi je jer sam prvih deset dana bio u šoku i tek sada shvatam da mog deteta više nema.

Na pitanje da li je pozvao nekog iz porodice Pajčin, Kapisoda je odgovorio:

- Nisam, ne znam kako bi se moj poziv protumačio. Moramo biti realni, moj sin je ubio njihovo dete, šta sada ja njima mogu da kažem... - iskren je Mirko.

134 views
 
Comments
SFABICA 31.03.2010

:-(

_SALE_HH_ _SALE_HH_ 01.04.2010

=-O *KISSING* *ROSE*

gocastan 31.03.2010

STRAŠNO, NEMAM KOMENTAR

_SALE_HH_ _SALE_HH_ 01.04.2010

*HI* *KISSING* *ROSE*

vld 31.03.2010

*DRINK* *DRINK* *DRINK*

_SALE_HH_ _SALE_HH_ 01.04.2010

=-O

bobi72 08.09.2010

Bilo,kako bilo,činjenica je da njih nema,i tu nikakva dalja istraga nemože,baš nista
da promeni.Ostaje nam samo da ih se secamo,i neka im je laka crna zemlja.

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes