Ja vs. bockanje
39, Niš, Serbia

ili, aaaa, bocnuo meeeee, maaaaawww

E, da, ovo će verovatno biti moj prvi, jedini, a samim tim i poslednji kindda micro blog...

Tokom dugog i krajnje prodnog boravka na internet portalu za sticanje velike količine nepotrebnih podataka o ljudima do kojih vam je u neku ruku i stalo, jedan fenomen je ostao konstatan kroz razvoj gore pomenutog, jelte, fejzbuka - bockanje.

Svi se bockamo tako na dnevnoj bazi sa minimum 10+ ljudi, rodbinom, poznanicima, prijateljima, bivšim i budućim kres kombinacijama, random ljudima i tako. I taj poke je dobio džumle značenja, od "alo, bre, javi se nekad", preko "sam da se javim" do "da bog da ti ovaj prs prošo kroz očnu duplju", i tako dalje i bliže. Jelte.

Deco, muška i ženska, aman, poke dugme ima samo jednu, jedinu, apsolutnu i neprevaziđenu funkciju - ispoljavanje koitalnih želja prema nekome van očiju javnosti. Druga opcija bi bila pisanje po zidu nečega što se svodi na "oš se kresnemo".

Da pojasnim, poruke tog tipa su sledećeg oblika - hvala za add, "onaj smajli srce, nikad nisam znao da ga napravim", caooooo, bilo kakav muzički zapis (evo baš me ovo podsetilo na ti), slika (isto kao malopre), text (pogotovu blic, b92 i te fore), oš na kafu, kad bolje razmislim bilo koji smajli (osim onih negativnih, oni su uglavnom poziv na orgijanje) ili lajkovanje ama baš svega što postavite. Probajte, napišite "Seaguling" ili "mrš", pa ima da vas lajkuju. Dobra stvar oko toga je što uvek imate uvid u broj mogućiš seksualnih partnera.

Neću više, evo kraj.

Aj pa tako, i pazite koga i ko vas bocka.

p.s. Bockajmo se deco!!! :D

13 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes