srcuLLence vOOOlem Te NajVisheee...< 3
* Ako zadrzis ovu poruku - VOLIS ME, ako je ignoriras - OBOZAVAS ME, ako ne odgovoris - ZELIS ME, ako odgovoris - NE MOZES BEZ MENE...

* Kad procitas ovu poruku, ti pomisli na mene, kako me srce steze! Otkad tebe znam sve me za tebe veze. Tvoje Ime u srcu nosit cu i dok zivim tebe voljet cu!

* Na ovom ekranu zelene boje ne mogu stati sve zelje moje, al mogu stati 24 slova: PREVISE TE VOLIM LJUBAVI MOJA!

* PAZNJA! Ova poruka prenosi srecu i dobro raspolozenje! Dakle, makar na trenutak uzivaj u osecaju da neko uvek misli na tebe...

* Ja sam ljubavni virus i nalazim se u tvom kompjuteru i necu izaci iz njega dok ti ne izades samnom...

* Neki snovi traju duze od ostalih, neki snovi su lepsi od ostalih, a moj najdrazi san upravo cita ovu poruku!

* Ha! Dobio si poruku i sad mislis kako neko misli na tebe! A niko ne misli na tebe, nikog nije briga za tebe i niko te nevoli...vise od mene!

* Poslednju snagu skupljam, ulazem veliki trud, ove ti stihove pisem jer nemam vise kud, u ruci telefon drhti u oku suza sja zar nikad neces shvatiti da te volim ja

* Pogledaj na sat i sve ce ti biti jasno niko nikog ne smara ovako kasno to samo rade oni kojima je do nekog stalo a zasto ja to radim razmisli malo

* Pliva Pace po vodi, ko ti pise cik pogodi? Ja ne pisem ime svoje, kad procitas znaces ko je, srce kuca dusa dise, KO te VOLI taj ti PISE!

* Ljubicica usred zita ljubim usne ko procita a ti ljubi ko ti pise da nam ljubav traje vise

* Primi ovaj sms od osobe koja je pomalo praktnica, pomalo romanticna, za ljubav fantasticna, koja ponekad zaboravi za sebe, ali uvek misli na tebe

* Izvini za ovu poruku u kasne sate al tuzne misli me nocas prate izvini sto te smetam i ne dam ti da se odmoris izvini ali shvatices kad iskreno zavolis

* Zivi, nemoj stati, voli ali ponos nemoj dati, zivot cesto zna da boli, imaj nade neko te voli, mozda neko za tebe dise i upravo ti poruku pise..

* Obavestavamo vas da ste krivi za bankrot firme,,Soko Stark,,Prodaja slatkise je opala od kada je utvrdjeno da je osoba koja cita ovu poruka sladja od bilo cega!

* Pogledaj u zvezde proslosti, pogledaj u srce mozda nadjes mene... pogledaj na telefon i videces poruku od osobe koja stalno misli na tebe!

* Stvarno me zanima zasto uvek kad dobijes poruku od mene imas taj prekasni osmeh na licu. Da,da upravo taj koji sada imas!

* Ovo je slatka poruka pisana slatkim slovima, sa slatkom namjerom jednog slatkog dana i može je dobiti samo osoba slatka kao što si ti!

* Dok ti pišem poruku ovu u sobi je tama, vidim sjenu i sjena je sama... srce mi je hladno, mislim da se ledim, posalji mi poruku, ako ti išta vredim.

* Ja sam Maji Civ i dosao sam putem ove poJukice da ti kazem da te vojim i ako mi ne odgovojis na moju pojukicu pojuckacu i tebe i taj tvoj tejefon!!!

* Sta da ti sapnem, sta da ti pisem - kad te volim koliko disem, kredit trosim, ruke morim - malo ti pisem, a puno te VOLIM!!!

* Iako daleko u gradu tom, vecno ti si u srcu mom, jedino tebi cu poruke slati, jer samo za tobom srce mi pati.







MarkO da te wOlim mallo Je recji ;)









10 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes