Zanimljiv tekst....moradoh ga podeliti  :)
42, Belgrade, Serbia

UPUTSTVO ZA ZDRAV ŽIVOT U 21 VEKU

Kažu da svaki dan moramo pojesti jednu jabuku, a i jednu bananu... radi kalijuma. Takođe i narandžu zbog vitamina C. I obavezno popiti jednu šolju zelenog čaja (bez šećera za prevenciju dijabetesa) kao i za smanjenje masnoće u krvi...

Svakoga dana moramo popiti dve litre vode (da, i posle je ispiškiti, što udvostručuje vreme koje smo do sada provodili u WC-u).

Svakoga dana treba uzeti barem jedan Bioaktiv ili jedan jogurt da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna šta su tačno, ali ako se ne opskrbiš s barem milion i po tih bakterija, videt ćeš vraga.

Svakoga dana jedan aspirin za prevenciju infarkta i jedna čaša crnog vina, također protiv infarkta. I jednu čašu belog, za nervni sistem? I jednu čašu piva... ne mogu se setiti za šta? Ako ih popiješ odjednom, međutim, možeš dobiti moždani udar, ali ne sekiraj se, nećeš ni primetiti.

Svakoga dana treba jesti balasne materije. Puno, puno, gomilu balastnih materija, dok ne iskakiš govno veličine ovala.

Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smeš zaboraviti žvakati svaki zalogaj 42 puta.Tako da ti samo za jelo treba 5 sati...

E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, posle bioaktiva, posle banana, posle balasnih materija i tako sve dok imaš zube u ustima. S tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni i ispiranje vodicom za usta.

Bilo bi dobro urediti kupatilo, možda staviti unutra CD player ili TV, jer s obzirom na vodu, balastne materije i zube, provest ćeš puno, puno vremena unutra.

Treba spavati 8 i raditi preko 8 sati, plus 5 za jelo, to je 21. Ostaje ti 3 sata, ako nije gužva u saobraćaju.

Prema statistikama, TV se gleda prosečno 3 sata dnevno. Sada se to više ne može, jer svakoga dana treba hodati najmanje pola sata (savet: nakon 15 min kreni natrag jer ako ne, pola sata postaje ceo sat).

Treba negovati prijateljstva, jer su poput biljaka, treba ih održavati svakodnevno. Pretpostavljam i kada ideš na put?

Između ostalog, moraš ostati informisan, i čitati barem dvoje dnevnih i nekoliko sedmičnih novina, da bi imao kritički stav...

Seksati se treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: treba biti inovativan, kreativan i iznova osvajati. Za sve ovo treba vremena. Da ne govorimo o tantričkom seksu.

Treba imati vremena i za dodir s prirodom, pranje poda-suđa-veša, da ne govorimo o tome što sve treba ako imaš kućnog ljubimca ili decu...

Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari istovremeno: Npr: tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena... tako ćeš popiti 2 litre vode. Dok izlaziš iz kupatila sa četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj (tantrički) s partnerom koji istovremeno gleda TV i čita novine dok ti pereš pod. Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje! I rodbinu! Popij vino (nakon razgovora s rodbinom će ti trebati).

No, ako ti je ostalo dve slobodne minute, pošalji ovu poruku svojim prijateljima (koje treba pazit kao biljke) dok jedeš kašiku meda, koja je vrlo korisna.

Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, crnog vina, prve litre vode i trećeg obroka s dnevnom dozom balasnih materija, ne znam više što trebam, ali moram hitno u WC. :D :D :D

183 views
 
Comments
Milovan Bos 06.03.2016

ne kose..kože.))

walek 06.03.2016

Kod mene je jedino sex redovan, sexaju me na poslu svaki dan po vise puta. A i pivo mi dobro ide. Sto se tice rodbine, drugih ljudi i telefonskih razgovora sa njima tu sam katastrofa, ne mogu ocima da ih gledam a kamoli cujem. Sta ima da se cujemo, vidimo se na slavi, preslavi, svadbi... dosta je to.

zeljko64 06.03.2016

p.s. jedino na prvi pogled to oko sexa....ma i vise od zadatog ;)

zeljko64 06.03.2016

koliko pogresaka...med se ne jede cist nego u mlakoj vodi rastopljen...nsarandje ove kod nas pune otrova u kori nece da kazu...novine i Vucic,ako to dobro utice na zdravlje ja sam lud....tri sata tv? utakmica traje sat ipo a nema vise filma ispod 2 sata zbog reklama ...a o aspirinu i proredjivanju krvi necu... :)....sjedi -2

Milovan Bos 06.03.2016

zaboravila si i san..koji je veoma vazan za ten i mladolik izgled kose..sex izbjegavam osim ako bas ne insisiraju na tome e cuo sam da se od istog deblja..a tek vrijeme koje provedemo na netu auu..ja predlazem da dan sa 24h koliko traje treba minimum povecati 5 sati da bi stigli sve te obaveze koje nam namecu..brz zivot 0.o.

princezanemira 04.03.2016

Hahahaha super je:)))
Pozdrav

Lorena-Lola 04.03.2016

:)
Ni približan tvojim pisanima...
Pozdrav i tebi :)))

princezanemira 05.03.2016

Sve jedno je super:)
Hvala puno:)

zeljaana 05.03.2016

Eh, šta sve treba, može i ne mora. *ROSE* *KISSING*

Lorena-Lola 05.03.2016

:-) *THUMBS UP*

Milena 05.03.2016

Na zanimljiv i komican nacin napisano, ali na zalost istinit. Toliko nas bombarduju svakakvim glupostima o zdravom nacinu zivota i zdravoj ishrani da ako je neko i malkice hipohondar zavrsi prvo u WC pa u neku psihijatrijsku kliniku. Odlican tekst i jako akuelna i zanimljiva tema. *DRINK*

Ace Grizli 05.03.2016

*THUMBS UP* *HI* *YES* *BYE*

Lorena-Lola 05.03.2016

*THUMBS UP* *OK*

Lorena-Lola 05.03.2016

Nadam se da dok čitate tekst,barem jabuku jedete ;)

ALFA-X-MEN 05.03.2016

Hahahahha...koja ludnica....znas sta...odoh ja na pusto ostrvo...ovo je previse za mene *LOL*

Lorena-Lola 05.03.2016

Gde ćeš bre...kako misliš tamo da preživiš bez ovih balansnih materija...:D

Bobbie 13.03.2016

Bravo.

Lorena-Lola Lorena-Lola 13.03.2016

:)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes