23.10.2012
KRADEM TE..
39, Petrovac, Montenegro

Moze se odmah preci na stvar ?Da se izbjegne dosadni ritual,pocecu ovako il onako,pocecu onako kako samo ja znam i umijem! Bez tacaka,pitanja,odgovora.,nek bude jedan veliki zarez,nek se prica nastavlja,sto da ne ? Zasto bi stali a ni poceli nismo ? Ostavite,taj cuveni zarez na kraju,nek bude jedina svjetlost,nikad s e ne zna,kada ce postati vas cilj,za ispunjavanje vasih zelja...Ipak ,nismo izbjegli ritual,bilo je kratkih uvodnih rijeci..


Sad prelazim,evo pazljivo citajte..''Mozda vam se i dopadne '' ,je rovo nije prica romanticne zene, samo momenat ''da kucnem u drvo'' ,vec prica istinita,onako nadasve iskrena,bez osjecanja,priznajem,al nikako da odgonetnem,zasto mi oci suze,vlaze tek namazano lice..hm ?osjecajnost u pokusaju..?? Ali,ne ! Ja sam takva,od kamena,nema me,ne osjecam,previse osjecanja mi smeta..ne prihvatam nista! Ali,eto pocinjem... ?

Ja bih voljela da te volim,onoliko koliko me ti obozavas,da oslusnem tvoje srce,onoliko koliko me puta dozivalo,da pustim suze,nek poteknu u naboru tvojih dlanova,da uputim stidljivo pogled i uhvatim te,kako me zagledas,da se nasmjesim u ritmu tvog osmijeha... Ali,ja ne znam,ja ne umijem,! Mozda ,mozda,sve samo mozda i mozda! A,voljela bih da te ukradem iz narucja cudnog plavetnila,ta predstvava nije tvoja,los si igrac..Voljela bih da te ukradem i kao ''figuru'' ,postavim kraj sebe..da te gledam,a ne zamisljam..Samo nek si ti,dovoljno je! Ali ,ali ja jesam glumica,al ne umijem da odigram taj komad,ja vise volim ,kad ne moram da objasnjavam,vise volim kad me neko ''tumaci''...

Opet nisam casu vina,dovrsila,ostavila sam...! Ne zeleh da se budim..!!!! A,ukrascu te,cekaj me ,nadjimo se u snovima opet!


42 views
 
Comments
mlazarevic 12.07.2013

prelepo

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes